Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Άρθρο για τους ασύρματους συναγερμούς για σπίτια

Το σημερινό άρθρο αναφέρεται στα ασύρματα συστήματα συναγερμών για τα σπίτια και μας το έχει στείλει η εταιρεία www.synagermoi-spition.gr  Μια εταιρεία με με πολύχρονη πείρα στους συναγερμούς από το 1998 και με αρκετά μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στα συστήματα συναγερμού σπιτιών

Η ασφάλεια και η προστασία του σπιτιού μας και της οικογένειάς μας είναι για όλους μας ένας πρωταρχικός στόχος. Με την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού σπιτιού βελτιώνουμε τα επίπεδα ασφάλειας της ιδιοκτησίας μας. Η επιλογή εγκατάστασης ενός συστήματος ασφαλείας στο χώρο μας είναι η πιο σωστή κίνηση για την αντιμετώπιση των κινδύνων που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Το πρώτο και πιο σημαντικό κριτήριο επιλογής συναγερμού είναι η αξιοπιστία ώστε να είναι σε θέση να ανιχνεύει μια απόπειρα εισβολής ή άλλη έκτακτη ανάγκη ή συμβάν και να ειδοποιεί εγκαίρως το κατάλληλο άτομο ή αρχή.

Στην αγορά σήμερα μπορούμε να βρούμε πολύ καλούς συναγερμούς. Με τις τεχνολογικές εξελίξεις των τελευταίων χρόνων ένα ασύρματο σύστημα ασφαλείας είναι το ιδανικό σύστημα για το σπίτι μας αν φυσικά εγκατασταθεί σωστά από έναν επαγγελματία. Οι περισσότεροι κατασκευαστές προϊόντων οικιακής ασφάλειας επενδύουν συνεχώς στη βελτίωση της ασύρματης τεχνολογίας των συστημάτων συναγερμού τους. Τα ασύρματα συστήματα παρέχουν μια πιο απλοποιημένη εγκατάσταση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μέρη όπου δεν είναι δυνατή η ενσύρματη εγκατάσταση. Ο χρόνος εγκατάστασης είναι μικρότερος και υπάρχει πολύ λιγότερη ταλαιπωρία, αφού δεν χρειάζεται να σκάψουμε τους τοίχους του σπιτιού για να περαστούν τα καλώδια. Τα συστήματα αυτά είναι ευέλικτα και μπορούν να επεκταθούν πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Τα ασύρματα συστήματα και τα εξαρτήματά τους είναι συνήθως λίγο πιο ακριβά, αλλά η αποφυγή μιας απόπειρας διάρρηξης και η ηρεμία στο χώρο μας είναι πιο σημαντικό κριτήριο μπροστά σε λίγα παραπάνω χρήματα. Μπορείτε να χαλαρώσετε στον καναπέ το βράδυ, να κοιμηθείτε ήρεμα και να βγείτε έξω χωρίς να ανησυχείτε γιατί το σύστημα συναγερμού σας είναι πάντα σε εγρήγορση και εντοπίζει καθετί ασυνήθιστο. Σκεφτείτε επίσης πως με τα χρόνια μπορεί να αλλάξουν οι ανάγκες της οικογένειάς σας. Μπορεί να αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να μετακινήσετε έπιπλα είτε απλά να αναβαθμίσετε το σύστημά σας προσθέτοντας ανιχνευτές και συσκευές ασφαλείας, όλα τα παραπάνω είναι πολύ πιο εύκολα να γίνουν με ένα ασύρματο σύστημα.

Επιλέξτε με μεγάλη προσοχή την εταιρεία που θα σας κάνει την τοποθέτηση του ασύρματου συναγερμού σας. Είναι πολύ σημαντικό πριν από όλα να γίνει μια διεξοδική έρευνα της ιδιοκτησία σας από ένα έμπειρο επαγγελματία τεχνικό για να έχετε την μέγιστη απόδοση ασφάλειας. Να γίνει η σωστή επιλογή των σημείων του σπιτιού που πρέπει να τοποθετηθούν οι ανιχνευτές, οι επαφές και ο πίνακας.

Επιλέξτε σωστά γιατί με την ασφάλεια του σπιτιού και των αγαπημένων μας ανθρώπων δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις. Φροντίστε να συνεργαστείτε με έμπειρους επαγγελματίες για να έχετε σιγουριά και προστασία αλλά και βοήθεια σε ότι χρειαστείτε σήμερα και στο μέλλον.

2 σχόλια:

  1. Τα συστήματα ασφαλείας έχουν μπει για τα καλά πλέον στη ζωή μας. Πριν πολλά χρόνια όταν έλεγες ότι θα τοποθετήσεις ένα σύστημα συναγερμού για το σπίτι, όλοι σε κοόταγαν περίεργα γιατί δεν υπήρχε εγκληματικότητα ούτε διαρρήξεις στα σπίτια. Έλα όμως που οι καιροί άλλαξαν, σήμερα υπάρχουν πολλά σπίτια που έχουν δεχτεί διάρρηξη. Όπως καταλαβαίνετε το πρώτο πράγμα που κοιτάει κάποιος όταν αγοράσει ή νοικιάσει ένα σπίτι είναι να τοποθετήσει ένα σύστημα ασφαλείας. Φυσικά τον προβληματίζει αν θα τοποθετήσει ενσύρματο συναγερμό και εννοώ με καλώδια ή ασύρματο συναγερμό στο σπίτι του. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά συστήματα συναγερμού καλωδιακά, τοποθετούμε στο σπίτι μας μόνο εάν έχει γίνει προ εγκατάσταση καλωδίων και τι εννοώ, όταν φτιάχτηκε το σπίτι πρέπει να έχουν αφήσει αναμονές για να γίνει εγκατάσταση συναγερμού. Τα περισσότερα σπίτια συνήθως έχουν καλώδια τώρα σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλωδίωση στο σπίτι όχι ότι υπάρχει πρόβλημα να τραβήξουμε καινούργια καλώδια αλλά σε πολλούς δεν τους αρέσει να φαίνονται καλώδια μέσα στο σπίτι και έτσι προχωράνε στον ασύρματο συναγερμό. Το ασύρματο σύστημα ασφαλείας είναι πιο εύκολο στην τοποθέτηση του. Δεν χρειάζεται να τραβήξουμε κανένα καλώδιο οι παγίδες, η κεντρική μονάδα, η σειρήνα είναι όλα ασύρματα και είναι καινούργιας τεχνολογίας. Έχουν μπαταρίες λιθίου που συνήθως αλλάζονται κάθε 3 με 4 χρόνια. Είναι εξελιγμένοι και πολύ εύκολοι στη χρήση τους ενώ μπορούν να τους λειτουργήσουν και ηλικιωμένοι άνθρωποι. Επιπλέον έχουν διάφορα αξεσουάρ και σε περίπτωση που απειλούμαστε στο σπίτι μπορούμε να πατήσουμε το κουμπί πανικού ή και να οπλισούμε το σύστημα του σπιτιού μας και απέξω και από οποιοδήποτε σημείο είμαστε μέσα στο σπίτι. Και στις δύο περιπτώσεις οι συναγερμοί μπορούν να συνδεθούν σε κέντρο λήψης σημάτων για μία πιο καλή ενημέρωση σε περίπτωση που λείπουμε από το σπίτι και χρειαστεί να γνωρίζουμε από ποια ζώνη χτύπησε ο συναγερμός ή και ακόμα να στείλουν την αστυνομία στο χώρο μας αν χρειάζεται. Μπορούμε επίσης τον ασύρματο συναγερμό να τον πάρουμε μαζί μας όταν φύγουμε από το σπίτι μας εάν το νοικιάζουμε και να το τοποθετήσουμε στο νέο σπίτι. Φυσικά πάντα καλό είναι την τοποθέτηση να την κάνει ένας ηλεκτρονικός συναγερμών που έχει την απαιτούμενη πείρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ

    Πάρης Διαμιανίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συστήματα συναγερμού αποτελούν κρίσιμο μέσο για τη διασφάλιση της ασφάλειας τόσο στο σπίτι μας όσο και στο επιχειρηματικό περιβάλλον του καταστήματος. Αυτή η τεχνολογία παρέχει προστασία από ανεπιθύμητες εισβολές, κλοπές και παρεμβάσεις, ενισχύοντας την ειρήνη του νου και παρέχοντας ενός είδους ασφάλεια που επιτρέπει την ηρεμία και την αίσθηση της προστασίας.

    Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των συστημάτων συναγερμού είναι η σχετικά χαμηλή τους τιμή συν την αποτελεσματικότητά τους. Σε σύγκριση με άλλα μέσα ασφαλείας, όπως η πρόσληψη ασφαλιτών ή η αναβάθμιση των μέσων προστασίας, τα συστήματα συναγερμού προσφέρουν μια οικονομική λύση με αξιόπιστα αποτελέσματα.

    Επιπλέον, η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει καταστήσει τα συστήματα αυτά προσιτά και εύκολα στη χρήση. Με τη χρήση αισθητήρων κίνησης, κάμερων και άλλων προηγμένων συστημάτων παρακολούθησης, οι ιδιοκτήτες μπορούν να ελέγχουν και να παρακολουθούν τον χώρο τους ακόμη και από μακρινή απόσταση μέσω κινητών συσκευών.

    Επιπλέον, τα προηγμένα συστήματα συναγερμού δεν προσφέρουν μόνο προστασία από κλοπές, αλλά και από άλλες απρόβλεπτες καταστάσεις όπως πυρκαγιές ή ιατρικές έκτακτες ανάγκες. Η άμεση αντίδραση και η ειδοποίηση σε εκτάκτους κινδύνους αποτελούν ουσιαστικά κομμάτια της λειτουργίας τους, παρέχοντας έτσι ένα ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας.

    Συνοψίζοντας, τα συστήματα συναγερμού αποτελούν αποτελεσματική, οικονομική και προσιτή λύση για την προστασία του σπιτιού ή του επιχειρηματικού χώρου, παρέχοντας την απαραίτητη αίσθηση ασφάλειας και ευημερίας σε καθημερινή βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή