Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Συστήματα ασφάλειας στη Χαλκίδα

Με το συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό της εγκληματικότητας, η διασφάλιση των σπιτιών με συστήματα συναγερμού γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητη. Αρχικά τα συστήματα ασφαλείας  μας εξασφαλίζουν το σπίτι μας από τους κλέφτες διαρρήκτες,, εισβολείς και ακόμη και από τις πυρκαγιές. Υπάρχουν δύο τύποι συστημάτων ασφάλειας για το σπίτι διαθέσιμα - παρακολούθηση και χωρίς κανέναν έλεγχο. Τα  συστήματα συναγερμού λειτουργούν εκπέμποντας μια σειρήνα συναγερμού όταν ενεργοποιείται, ενώ παρακολουθούνται η συναγερμοί μέσο ενός τηλεφωνητή  ειδοποιούν στο κινητό μας. Αν θέλουμε μπορούμε να το συνδέσουμε με ένα κέντρο λήψεως σημάτων και αν ενεργοποιηθεί το σύστημα συναγερμού ειδοποιοί της αρχές.

Τα σύστημα ασφάλειας μπορεί να είναι είτε ενσύρματα είτε ασύρματα, και μπορεί να εγκατασταθεί με διάφορα εξαρτήματα του συστήματος ασφαλείας, όπως ο ανιχνευτής καπνού και πυρκαγιάς, πληκτρολόγια, αισθητήρες, ανιχνευτές κίνησης, κάμερες, κ.λπ. Αρχική συστήματα ασφαλείας αποτελούνται από συστατικά όπως μια μονάδα ελέγχου, συναγερμός, ένα κουμπί πανικού και διακόπτες. πόρτα και παράθυρο συναγερμοί πόρτες στο σπίτι και τα παράθυρα είναι τα δύο πιο πιθανά σημεία εισόδου για τους διαρρήκτες και τους εισβολείς και ως εκ τούτου θα πρέπει να ασφαλίζονται.

Τα  συστήματα συναγερμού μπαίνουν στις πόρτες και τα παράθυρα, και ακούγεται μια ειδοποίηση όταν ανοίγουν οι πόρτες και τα παράθυρα. Ο απλούστερος τύπος είναι εκείνες που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της πλαισίων θυρών και παραθύρων, με μαγνητικές ταινίες επαφής. Εάν η επαφή έχει σπάσει, μια ειδοποίηση ακούγεται από τον πίνακα ελέγχου ή το τηλεφωνικό κέντρο. Αυτοί, με τη σειρά του, ειδοποιεί τις αρχές. Προηγμένη τεχνολογία έχει οδηγήσει στην εφεύρεση πολλών καινοτόμων συναγερμούς στο σπίτι, όπως η πόρτα τύπου πληκτρολογίου και συναγερμό. Αυτό το είδος του συναγερμού είναι τοποθετημένο κοντά στην πόρτα ή το παράθυρο, και απαιτεί έναν κωδικό που ενεργοποιεί και απενεργοποιεί. Ένα πόρτας είναι ένα κοινό τύπο συναγερμού πόρτας που τοποθετείται στο κάτω μέρος του μια πόρτα και ακούγεται μια ειδοποίηση όταν η πόρτα ανοίγει.

Ο συναγερμός όταν παραβιαστεί  ειδοποιεί τους κατοίκους σε περίπτωση που το παράθυρο ανοίγει ή παραποιηθεί, και σε περίπτωση θραύσης γυαλιού και τους κραδασμούς από γυαλί, καθώς και. Αυτά τα συστήματα συναγερμού, όχι μόνο την πρόληψη εγκληματικών εισβολής, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει να κρατήσει τα μικρά παιδιά χωρίς επίβλεψη εντός των χώρων του σπιτιού τους. Ασύρματα Συστήματα συναγερμού Home Ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού στο σπίτι είναι ένα καινοτόμο, οικονομικά αποδοτικό και αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας στο σπίτι, που μπορεί να είναι εγκατασταθεί εύκολα χωρίς τη φασαρία των σκληρών καλωδίων. Η λειτουργία τους είναι παρόμοια με εκείνη των ενσύρματων συστημάτων συναγερμού και η μόνη διαφορά είναι η παρουσία ενός κύριου κονσόλα ασύρματα συστήματα. 

Τα συστήματα αυτά χρησιμοποιούν πομπούς που βρίσκονται μπαταρία και ένας πίνακας ελέγχου επιτρέπει στο χρήστη να αλληλεπιδρά με το σύστημα. Τα συστατικά του ασύρματου συστήματος επικοινωνούν με την κεντρική κονσόλα μέσω ραδιοσυχνοτήτων. Μπορούν να περιλαμβάνουν στοιχεία, όπως αισθητήρες και ανιχνευτές κίνησης, που ενεργοποιούν συναγερμό και ταυτόχρονα ειδοποιεί τον πίνακα ελέγχου της υπηρεσίας παρακολούθησης. Ο πίνακας ελέγχου προειδοποιεί τότε οι αρχές επιβολής του νόμου. Ασύρματα συστήματα συναγερμού στο σπίτι χρειάζονται τακτική συντήρηση των ηλεκτρικών στηλών και των αισθητήρων. Μπορούν επίσης να απαιτούν παραλήπτες (μια συσκευή που λαμβάνει και αναμεταδίδει σήματα), ανάλογα με την απόσταση στην οποία τοποθετούνται οι αισθητήρες ή ανιχνευτές κίνησης. 

Ασύρματα συστήματα συναγερμού είναι επίσης διαθέσιμα σε φορητά μοντέλα που μπορούν να μεταφέρονται μαζί, ενώ ταξιδεύετε ή κατά τη διαμονή σε ξενοδοχεία. Παρέχουν προσωπική ασφάλεια και βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Μπορούν επίσης να εξασφαλίσει τα σπίτια όταν οι κάτοικοι είναι έξω από τα σπίτια τους, στις διακοπές ή μικρά ταξίδια, καθώς αυτό μπορεί να είναι ένας χρόνος όταν διάρρηξη είναι πολύ πιθανό. Για να εξασφαλίσει το σπίτι σας και την ειρήνη του μυαλού σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει συστήματα συναγερμού, κατά προτίμηση ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού στο σπίτι, που είναι φθηνή και αξιόπιστη συναγερμοί σπιτιών προσφορές θα βρείτε στο διαδίκτυο και το μον0ο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε μια εταιρεία να σας δώσει μια προσφορά. 


Το νέο κατάστημα συναγερμών στη Χαλκίδα είναι εδώ για την αγορά νέου συναγερμού ή service στο ήδη υπάρχων συναγερμό σας και αλλαγή μπαταριών. Εάν έχετε πάρει την απόφαση να τοποθετήσετε ένα σύστημα ασφάλειας στη Χαλκίδα είμαστε εδώ στο τηλέφωνο 2221-200199 για να σας εξυπηρετήσουμε.

1 σχόλιο:

  1. Πριν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμου στον σπίτι σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας μερικά βασικά θέματα. Πρώτα απ' όλα, πρέπει να αποφασίσετε εάν η ευκολία χρήσης είναι εξίσου σημαντική για εσάς όσο και η ασφάλεια του χώρου σας. Σήμερα, πολλά συστήματα συναγερμών προσφέρουν τόσο ασφάλεια όσο και ευκολία χρήσης μέσω έξυπνων λειτουργιών.
    Τα έξυπνα συστήματα ασφαλείας στηρίζονται στο διαδίκτυο, παρέχοντας όχι μόνο προστασία από εισβολές, αλλά και πολλές άλλες λειτουργίες που διευκολύνουν τη ζωή σας. Μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του χώρου σας ακόμα και όταν είστε μακριά, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Μέσω του κινητού, του tablet ή του υπολογιστή σας, μπορείτε να παρακολουθείτε και να ελέγχετε το σπίτι σας με ασφάλεια και άνεση.
    Οι εταιρείες συστημάτων συναγερμών προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις για την έξυπνη ασφάλεια και προστασία του χώρου σας. Με εμπειρία σε δεκάδες εγκαταστάσεις, το εκπαιδευμένο προσωπικό τους εγγυάται όχι μόνο τη σωστή τοποθέτηση του συστήματος, αλλά και την υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.
    Οι συναγερμοί προσαρμόζονται στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό κάθε πελάτη, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και προσαρμοσμένη λύση. Με τη δυνατότητα σύνδεσης σε κέντρα λήψης σημάτων συναγερμού 24 ώρες το 24ωρο, εξασφαλίζεται η ασφάλειά σας σε κάθε στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή